Hyvää alkanutta vuotta juuri sinulle

Vuosi 2023 on allekirjoittaneella alkanut lumikolaa lykkiessä ja talvisessa metsässä samoillessa. Uusien yinjoogavideoiden tekemiseen puolestaan tuli talvipakkasten vuoksi tauko, koska joogastudioni mittari näyttää pitkää miinusta. Oma harjoitus on toki jatkunut, kun sen voi tehdä mukavasti olohuoneen takan edessä. Siinä yinjoogaamisen lomassa on tullut myös pohdittua tulevia opettajakoulutuksia sekä luettua aimo annos taolaista filosofiaa.

Tämän uuden vuoden ensimmäinen työreissu suuntautuu Rovaniemelle, jossa edessä on reilut pari päivää yinjoogaopekoulutusta ja yksi perinteinen Total Yin -harjoitus. Lisäksi tammikuuksi on buukattu Tampereelle yksi sunnuntai ihan uudella Total Yin -koulutuspäivän teemalla. On innostavaa ja motivoivaa, että nämä kaikki mielenkiintoiset, ja osittain täysin upouudet jutut ovat jo täynnä. Sama tilanne on Uudenkaupungin Total Yin -harjoituksen suhteen tammikuun puolivälin jälkeen.

On tässä kuussa silti vielä pari ihan hyvää saumaa mahtua mukaan yinjoogaamaan pitkällä kaavalla, jos tuossa alla listaamani päivämäärät ja paikkakunnat suinkin natsaavat. Listassa on myös suorat ilmoittaumislinkit niihin kahteen Total Yin -harjoitukseen, joissa pitäisi vielä olla paikkoja vapaana.

  • La 21.1.2023 Total Yin -harjoitus Porissa klo 13-16 (Hyvinvointicenter)
    • VARAA TÄSTÄ
  • To 26.1.2023 Total Yin -harjoitus Muurlassa klo 17-20 (Villa Vadelma)
    • VARAA TÄSTÄ

TAMMIKUUN YINJOOGAVIDEOISSA UUSINTOJA

Kuten tuolla ylempänä jo mainitsin niin talvipakkaset ja korkea energian hinta ovat kylmettäneet kuvausstudioni. Niinpä lämpimämpiä kelejä odotellessa tämä talvi menee vanhojen suosikkivideoiden uudelleenjulkaisujen muodossa. Alennettuun hintaan!


Valoa, iloa ja rauhaa vuoteesi!

t. Jouni

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder