Kiinnostaako sinua syventää osaamistasi yinjoogan suhteen – haluatko räätälöityä yksityisopetusta yinjoogan opettamiseen?

Olen ohjannut tuhansia yinjoogatunteja, käynyt läpi lukuisia yinjoogaopettajakoulutuksia & kursseja (esim. Josh Summersin, Bernie Clarkin, Villa Mandalan, Dao Therapeuticsin ja Yoga Nordicin) ja kirjoittanut aiheesta myös jo kolme kirjaa: Yinjooga & Olemisen taito (Readme, 2019), Total Yin – terveyttä, tyyneyttä ja tyytyväisyyttä yinjoogalla (Readme, 2020) ja Tie nimeltä Yin (H11 Ventures, 2022). Olen mukana säännöllisesti kolmessa yinjoogakoulutuksessa kouluttajana (Hali Style, Väki Rovaniemi ja Asana Helsinki) ja lisäksi vedän kaiken aikaa omia yinjoogaintensiivikoulutuksiani niin opettajaryhmille kuin yksittäisille oppilaille..

Suurin intohimoni elämässä onkin ollut jo vuosia yinjoogan lempeän sanoman levittäminen, koska tunnen aikamme suorastaan vaativan palauttavaa olemista kaiken kuluttavan tekemisen ja kiireen keskelle. Siksi koen tärkeäksi ja merkitykselliseksi jokaisen ohjaamani yinjoogatunnin. Samaa suurta merkityksellisyyttä koen opettaessani uusia yinjoogaopettajia.

Omat opettajaopetukseni teen mielellään vain ja ainoastaan yksityisopetuksena tai pienryhmäkoulutuksena (max. 10 hlöä) sekä aina täysin tapaus- ja tarvekohtaisesti räätälöitynä.


Ota minuun yhteyttä, jos sinulla (teillä) on jo suoritettuna joogaopettajan tutkinto ja myös kokemusta joogatuntien vetämisestä. En siis tarjoa (ainakaan tällä hetkellä!) opetusta aloittelijoille vaan ammattilaisille. Aikani kun ei riitä kaikkeen, koska on workshoppeja ja muita koulutuksia kalenteri pullollaan sekä jo kolmas kirjakin tekeillä.

Kontaktoi minua, jos toivot saavasi syvällisemmin ja ammattimaisemmin haltuun yinjoogaopetuksen salat. Suunnitellaan sitten yhdessä juuri sinun kiinnostuksen kohteita ja tarpeitasi tukeva, yksilöllinen yinjoogaopettajakoulutus. Joskus yhdessäkin intensiivisessä ja kahden kesken vietetyssä päivässä saadaan ihmeitä aikaan. Olen huomannut ainakin sen, että jo joogaopettajan pätevyyden suorittaneiden kanssa saadaan parissakin päivässä jo luotua erinomainen, varma ja turvallinen pohja yinjoogaopetuksen aloittamiselle. Henkilökohtaisessa opetuksessa on valtavasti voimaa, etenkin jos voidaan luoda sille sellaiset puitteet, että koko päivän voi vain ja ainoastaan keskittyä yinjoogaan. Paikankin voimme sopia aina tapauskohtaisesti. Minulla on oma, 25 neliön pikkusali kotitilallani (+ majoitusmahdollisuus saunamökissä) täällä Turun lähellä Tarvasjoella ja myös auto pihassa, joten voin niin sovittuamme hurauttaa sinun luoksesi.

Mielelläni jaan aina kaiken sen, mitä olen vuosien saatossa aiheesta oppinut. Annan sen tiedon ja kokemuksen sinulle henkilökohtaisesti. Sinulle ja kenties muutamalle kollegallesi.

Ota nyt heti minuun yhteyttä, jos koet tarvetta lisätä ja syventää omaa osaamistasi yinjoogan opettamisen suhteen!

jouni(a)jounihallikainen.fi tai 0440522842

Jouni Hallikainen – joogaopettaja, opettajakouluttaja ja tietokirjailija.