Kiinnostaako sinua syventää osaamistasi yinjoogan suhteen – haluatko räätälöityä yksityisopetusta yinjoogan opettamiseen?

Olen ohjannut satoja yinjoogatunteja, käynyt läpi lukuisia yinjoogaopettajakoulutuksia & kursseja (esim. Villa Mandalassa ja Yoga Nordicilla) ja kirjoittanut aiheesta myös yhden kirjan: Yinjooga & Olemisen taito. Toinenkin kirja aiheesta on hiljalleen valmistumassa…

Suurin intohimoni elämässä on ollut jo vuosia yinjoogan lempeän sanoman levittäminen, koska tunnen aikamme suorastaan vaativan palauttavaa olemista kaiken kuluttavan tekemisen ja kiireen keskelle. Siksi koen tärkeäksi ja merkitykselliseksi jokaisen ohjaamani yinjoogatunnin. Samaa suurta merkityksellisyyttä koen opettaessani uusia yinjoogaopettajia. Tätä opettajakoulutusta teen yhteistyössä esimerkiksi Halistylen kanssa. Yoga Nordicin ja muiden koulujen kanssa keskitymme ryhmäopetukseen. Omat koulutukseni teen aina vain ja ainoastaan yksityisopetuksena (max. 2 hlöä) sekä aina täysin tapaus- ja tarvekohtaisesti räätälöitynä.

Ota minuun yhteyttä, jos sinulla on jo suoritettuna joogaopettajan tutkinto ja myös kokemusta muunlaisten joogatuntien vetämisestä. En siis tarjoa (ainakaan tällä hetkellä!) opetusta aloittelijoille vaan ammattilaisille. Aikani ei näet riitä kaikkeen, kun on vakituisetkin tunnit ohjattavana, workshoppeja ja muita koulutuksia kalenteri pullollaan sekä tuo seuraava yinjoogakirjakin tekeillä.

Kontaktoi minua, jos toivot saavasi syvällisemmin ja ammattimaisemmin haltuun yinjoogaopetuksen salat. Suunnitellaan sitten yhdessä juuri sinun kiinnostuksen kohteita ja tarpeitasi tukeva, yksilöllinen yinjoogaopettajakoulutus. Joskus yhdessäkin intensiivisessä ja kahden kesken vietetyssä päivässä saadaan ihmeitä aikaan. Olen huomannut ainakin sen, että jo joogaopettajan pätevyyden suorittaneiden kanssa saadaan parissakin päivässä jo luotua erinomainen, varma ja turvallinen pohja yinjoogaopetuksen aloittamiselle. Henkilökohtaisessa opetuksessa on valtavasti voimaa, etenkin jos voidaan luoda sille sellaiset puitteet, että koko päivän voi vain ja ainoastaan keskittyä yinjoogaan. Paikankin voimme sopia aina tapauskohtaisesti. Minulla on oma, 25 neliön pikkusali kotitilallani (+ majoitusmahdollisuus saunamökissä) täällä Turun lähellä ja myös auto pihassa, joten voin niin sovittuamme hurauttaa sinun luoksesi.

Mielelläni jaan aina kaiken sen, mitä olen vuosien saatossa aiheesta oppinut. Annan sen tiedon ja kokemuksen sinulle henkilökohtaisesti. Sinulle ja kenties kollegallesi. Opetan siis joko yhden tai maksimissaan kahden hengen sessioita.

Ota nyt heti minuun yhteyttä, jos koet tarvetta lisätä ja syventää omaa osaamistasi yinjoogan opettamisen suhteen!