Kolmen tunnin syväsukellus yinjoogan pehmeään ytimeen

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää tilanteesta ja tarpeesta riippuen kolmesta viiteen tuntiin.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää konkreettisesti aina myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Huom! Verkkokaupassani on myynnissä ainoastaan paikkoja sellaisiin Total Yin -harjoituksiin, jotka järjestän itse.

Yleensä nämä Total Yinit tapahtuvat niin, että joku paikallinen joogasali kutsuu minut opettamaan ja huolehtii itse lippujen myynnistä yms.. Siksi kehoitankin seuraamaan tämän sivun uutisosiota sekä Facebook-sivujani, jotta tietäisin missä kulloikin harjoituksia ohjaan.

Lähes poikkeuksetta nämä tilaisuudet ovat viikonloppuisin – suunnilleen vuoden jokaisena viikonloppuna jossain päin Suomea.