Viime viikot ovat menneet vauhdikkaasti pihahommissa ja muissa arjen askareissa. Toki opettamassakin olen käynyt tuttuun tapaan, mutta aina kun sää ja aikataulu ovat suinkin sallineet niin ulkona olen hiki päässä heilunut. Niinpä tässä lähiaikoina olen mm. kaivanut ojaa, lanannut pihatietä, istutellut puita, raivannut ojan penkereitä, hakannut halkoja, kantanut kiviä – ja onpa tässä tullut palattua usean kuukauden tauon jälkeen joogavideoidenkin tekemisen pariin.

Nyt alkaa olla hyvä hetki myös tehdä paluu siisteihin sisätöihin eli yinjoogan opettamisen äärelle. Sitä onkin toukokuussa luvassa aika laajalla skaalalla, kun työreissua pukkaa niin Itä-, Länsi-, Pohjois- kuin Etelä-Suomeen. Alla lista tämän kuukauden Total Yin -harjoituksista:

Kuukauden videoissa hieman uudistunut konsepti

Alkuvuosi meni vanhojen videoarkistojeni toiveuusintojen parissa. Nyt on ollut viimeinkin sen verran lämmintä, että olen päässyt omaan saliini tekemään uuden videon. Jatkossa onkin aikomus edetä siten, että ”Kuukauden videopaketti” muodostuu yhdestä upouudesta videosta ja sitä täydentävästä videoharjoituksesta, joka on aina huolella valittu vuosien saatossa kertyneen arkiston suosituimpien sekä toivotuimpien videoiden joukosta.

Touhukasta toukokuuta ja toivottavasti näemme rauhoittavan yinjoogan merkeissä!
t. Jouni

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder