Niin on aika hiljalleen kääriä tämäkin vuosi pakettiin ja vetäytyä joulurauhan viettoon. Takana on taas kymmenittäin upeita yinjoogaviikonloppuja ja tuhansia ajettuja kilometrejä.

Vielä olisi jokunen virsta taivallettavana ja mikäs se on mennessä, kun alla on uudet nastarenkaat ja edessä rauhallisia tuokioita totaalisen rentouttavan yinjoogan parissa. Ei tosin montaakaan harjoitusta kalenterista tälle vuodelle enää löydy.

Alla lyhyehkö lista paikoista, joissa on vielä mahdollisuus laskeutua joulurauhaan pehmeän yinjoogan saattelemana. Suunnitelmissani on, että kaikki nämä joulukuun harjoitukset menisivät kaavaltaan tavallistakin leppoisammissa ja meditatiivisemmissa merkeissä. Sydämellisesti siis tervetuloa mukaan, jos suinkin aikataulusi sinulle moisen luksusrentoutuksen sallii. 

  • La 3.12. Total Yin -harjoitus Turussa klo 13-16 (Oasis)
  • Pe 9.12. Total Yin -harjoitus Espoossa klo 17.30-20 (Yogaroom Lumo)
  • La 10.12. Total Yin -harjoitus Hämeenlinnassa klo 11-14 (Valotila)
  • Pe 16.12. Total Yin -harjoitus Tampereella klo 17-20 (Joogapaikka)
  • La 17.12. Total Yin -harjoitus Porissa klo 13-16 (Hyvinvointicenter)
  • Su 18.12. Total Yin -harjoitus Turussa klo 16-19 (Joogastudio 8)

JOULUKUUN YINJOOGAVIDEOT ON NYT JULKAISTU

Taas on tarjolla upouutta materiaalia ja tässäkin kuussa se tarkoittaa kahta toisistaan isosti eroavaa yinjoogaharjoitusta. Joulukuun harjoituksista toinen on suhteellisen dynaaminen kehomielen kireyksiä avaava yinjooga ja toinen taas seinää vasten tehtävä rauhallinen nautiskelupala — esimerkiksi nukahtamista helpottamaan.

Joulurauhaa juuri Sinulle
t. Jouni

P.S. Tämän artikkelin pääkuvassa meditoivan Lintu-ukon on tehnyt ja kuvannut Iida Ojanperä (birdway.fi)

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder