Julkaisin loppukeväästä omakustanteena yinjoogan filosofian ympärille kietoutuvan kirjan, joka on nimeltään vähän omaelämänkerrallisestikin Tie nimeltä Yin. Nyt tuota teosta on myyty jo yli 300 kappaletta, mikä on hämmentävän komea luku. Etenkin, kun aiheena yinjoogan filosofia on varsin marginaalista porukkaa kiinnostava, eikä kirjakaan ole saatavilla kuin verkkokaupastani (klikkaa: shop.jounihallikainen.fi) sekä Total Yin -harjoitusteni yhteydestä.

Onkin syytä esittää sydämelliset kiitokset jokaiselle kirjani hankkineelle. ❤ Lisäksi haluan samaan hengenvetoon lausua suuret kiitokseni kaikesta siitä sieluani koskettaneesta ja lämmittäneestä palautteesta, jota olen lukuisia kanavia pitkin uutuuskirjasta saanut. Tämä kaikki motivoi valtavasti uusien kirjoitusprojektien äärellä ja osa tuosta palautteesta on jopa päätynyt tänne nettisivuillenikin.

Vielä kerran suuri kiitos kaikille kirjan hankkineille ja teoksestani minulle palautetta antaneille! Tästä on nyt hyvä vetäytyä onnellisin mielin pitkälle kesälomalle. ?☀️

T. Jouni

? Iida Ojanperä (birdway.fi)

SAA JAKAA!