Viime aikoina olen opetusreissuillani kuullut kollegoiltani todella imartelevia kommentteja uutta kirjaani koskien. Lukuisat viestikanavat ovat myös laulaneet duurissa ja voinkin ylpeänä sekä onnellisena todeta, että Tie nimeltä Yin -kirjaa koskeva palaute on ollut kautta linjan hämmentävän positiivista. Välillä jopa posket punaisina luen eri kanavissa teostani koskevaa kommentointia ja kaikesta voi päätellä kirjan saaneen upean vastaanoton. Itsekin koen onnistuneeni erinomaisesti kirjan ja siihen suuntaamieni tavoitteiden suhteen.

Alla jokunen sitaatti esimerkkinä siitä, mitä joogaopettajien suunnalta on kirjasta sanottu:

“Kiitos ihanasta kirjasta!
Tämä oli yksi parhaimmista joogakirjoista, jonka olen lukenut.
Ajatuksesi yinin olemuksesta on niin samanlaiset kuin itselläni on aina ollut, tuli ihana tunne että jokin muu ajattelee asiasta samoin.
Toivottavasti kaikki yinjoogaajat lukevat kirjasi“

– joogaopettaja (Naantali)

“Lämmin kiitos kirjastasi, eilen saapui perille. Täyteläistä, syvää ja ikuista. Viisaudet ei vanhene. Tärkeä kirja.”
– joogaopettaja (Imatra)

“Tämä sun kirja on ihan kuin runo, todella kaunis, kiitos. Tekisi mieli lukea samantien kokonaan ja toisaalta samalla tuntuu, että jokaisen kappaleen äärelle voisi jäädä pohdiskelemaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Elämänläheinen, haastava ja täynnä viisautta.“
– joogaopettaja (Tampere)

“Avasin kirjan tänään.. ja tiedätkö, mä olen ihan myyty??.
Otin kirjan mukaan mun yin-tunnille tänään. Olin merkannut sivuja ja kun olin saanut mun ihmiset asanaan, niin luin otteita sun kirjasta. ?
Kerrassaan ihanaa ja lempeää ja koskettavaa ja inspiroivaa ?”

– joogaopettaja (Turku)

Tämä on paras joogakirja ⭐?⭐?⭐
– Joogaopettaja (Vaasa)

Jos noiden kommenttien perusteella uskot pitäväsi Tie nimeltä Yin kirjasta niin tee alla olevan painikkeen kautta tilaus ja saat oman opuksen pikapuoliin suoraan postilaatikkoosi sekä hyppysiisi.

Kiitokset ja kumarrukset kirjan syntyyn ja sen lopputulemaan vaikuttaneille, etenkin Iidalle (birdway.fi) upeasta kuvamaailmasta, Matille (joogasivistys.com) vaikuttavasta esipuheesta ja Petralle (Bond Advertising) tyylikkäästä taitosta.

Rauhaa ja rakkautta!
t. Jouni

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder