Oli hiljattain ilo tavata ja tutustua helsinkiläiseen kollegaani Minna Anderssoniin. Hän opettaa omalla studiollaan (Seasonal Balance) yinjoogaa ja antaa siellä myös Grounding Yin – opettajakoulutuksia tuleville yinjoogaopettajille. Yinjoogaintohimomme lisäksi meitä yhdistää se, että olemme molemmat kirjoittaneet kirjan yinjoogasta. Minnan kirjan nimi on Elinvoimainen vuosi ja se ilmestyi keväällä 2019. Ainakin toistaiseksi olemme ainoina kirjoittaneet suomenkieliset kirjat yinjoogasta. Toivottavasti muitakin tulee, sillä kiinnostus yinjoogaa kohtaan tuntuu kaiken aikaan vain kasvavan.

Minna Andersson

Päätimme Minnan kanssa yhdistää voimamme ja omat tyylisuuntamme. Itse olen hionut viime ajat erikoispitkiä Total Yin -ohjelmiani ja Minnalla puolestaan oma Grounding Yininsä, jossa hänen vahva shiatsu-pohja yhdistyy yinjooga-ohjaukseen ja siinä käsillä avustamiseen sekä akupisteiden stimulointiin. Nämä kaksi harjoituselementtiämme kun laitamme yhteen niin tuloksena on kolmen tunnin Total Grounding Yin -harjoitus, jossa kahden opettajan voimin pyrimme tarjoamaan kaiken osaamisemme asiakasta palvelemaan.

Kiinnostusta Total Grounding Yiniä kohtaan tuntuu olevan, sillä heti ensimmäisenä päivänä taisi mennä lähes kaikki paikat. Jos vähänkään resonoi tämän kuuloinen yinjoogakombinaatio niin ole nopeasti Minnaan yhteydessä ja varaa oma paikkasi lauantaille 8.2.2020.

Ilmoittautumiset suoraan (ja nopeasti!) Minnalle: seasonal.balance(a)yahoo.com, p.0456407997

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder