Ajokelit alkavat olla pahimmillaan, mutta silti olisi tässäkin kuussa aikomus jatkaa yinjoogan opettamista ympäri ämpäri Suomen maata. Onneksi on talvirenkaat jo alla niin on turvallisempi kurvailla lähiviikkoina esimerkiksi Nokialle, Kuopioon ja Lappeenrantaan.

Ei yinjoogan lempeän sanoman levittäminen ole onneksi pelkän reissaamisen varassa, sillä onhan tässäkin kuussa vielä yksi viikonlopun mittainen Oma polku -opettajakoulutus kokeneille kollegoilleni ihan kotikentälläni Turussa. Eikä sovi tietenkään unohtaa lukuisia kotijoogaajiakaan. Heille minulla on tarjota marraskuussa taas pari uutuusvideota verkkokaupassa ja siihen päälle vielä konkarijoogeille suunnatun Bindu-portaalin ilmaisharjoitus. Bindussa on nyt kahden päivän ajan maksuton maistiainen, jossa ohjaan marraskuuhun sopivaa lempeää yinjoogaa.

Alla vielä tuttuun tapaan lista niistä tämän kuun Total Yin® -harjoituksista, joissa on yhä paikkoja vapaana. Tervetuloa siis mukaan – nauttimaan ja ylläpitämään hyvinvointiasi.

NÄISSÄ MARRASKUUN TOTAL YIN® -HARJOITUKSISSA ON VIELÄ TILAA

VIDEOTKIN TULI TAAS TEHTYÄ TÄLLE KUULLE

Kaksi uutta yinjoogaharjoitusta nyt tarjolla videoiden muodossa ja etenkin selkärankasi hyvinvoinnin ylläpito mielessä tehtyinä.
1) SELKÄRANKAA LEMPEÄSTI ETEEN JA TAAKSE TAIVUTTAVA YINJOOGA (n. 42 min)
2) SELKÄRANKAA LEMPEÄSTI SIVUSUNTAAN TAIVUTTAVA JA KIERTÄVÄ YINJOOGA (n. 55 min)

Joogaa kotona – vaikka kuukauden jokaisena päivänä!

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder