Uusi kuu, vanhat ja hyväksi havaitut kujeet

Helmikuu hujahti hujauksessa yinjoogaa täyteen myydyille saleille opettaen ja ympäri Suomea ajellen. Nyt kun siirryttiin maaliskuun puolelle niin aika samoissa, yinjoogan täyttämissä merkeissä tämäkin kuukausi näyttäisi kuluvan. Luvassa taas yinjoogahommia juuri sen verran kuin se yhdelle miehelle on tarpeeksi eli ei yhtään liikaa, eikä lainkaan liian vähän.

Sen verran maaliskuu kuitenkin poikkeaa tämän vuoden aikaisemmista kuukausista, että nyt ei ole ohjelmassa yhtään opekoulutusta vaan silkkaa Total Yin -harjoitusten ohjaamista. Seuraava opettajakoulutus onkin vasta toukokuussa Rovaniemellä (lue tästä lisää) ja sitten syksylle niitä onkin luvassa enemmän kuin koskaan ennen.

Syksyn osalta esimerkiksi Helsingin yinjoogaopekoulutus Asana Helsingin upeissa tiloissa tuli juuri verkkoon ja sitä myöten sinne aukesi myös ilmoittautuminen. Siitä enemmän tuolla alempana, mutta sitä ennen tässä alla listattuna maaliskuun Total Yin -harjoitukset päivämäärineen, paikkakuntineen ja varauslinkkeineen. Onpa siinä yksi huhtikuun ensimmäisen päivän harjoituskin jo ikäänkuin etukäteisinformaation hengessä. On nimittäin niin, että kaikki tämän vuoden harjoitukset ovat olleet loppuunmyytyjä, joten mukaan kannattaa ilmoittautua jo hyvissä ajoin.

Ja sitten siihen Helsingin tulevaan joogaopettajakoulutukseen. Alla painike, jota kautta pääset lukemaan tarkemmin päivämäärät yms. sekä voit jo ilmoittautuakin, jos vähänkin kiinnostaa ottaa haltuun yinjoogan opettamisen taitoa. Luvassa todella hyvä 50-tuntinen, pelkästään yinjoogaan keskittyvä joogaopettajakoulutus — vieläpä erittäin järkevään hintaan!

Oikein aurinkoista lopputalvea Sinulle,
toivottaa Jouni

Kuva: Iida Ojanperä (www.birdway.fi)

P.S. Maaliskuun videoharjoitukset löytyvät tästä klikkaamalla!

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder