Vähiin käy ennen kuin loppuu!

Havahduin hetki sitten siihen, että vaikka ollaankin vielä juuri ja juuri toukokuun puolella niin keälomahan on jo aivan nurkan takana. Minulla on opetushommia on enää ainoastaan kolmena viikonloppuna ja sitten tämä poika kirmaa kesälaitumille. Luvassa ainakin voikukkien puhaltelua, laiturilla loikoilua, rakkaani kanssa reissailua ja saunomista pitkällä kaavalla.

Olen vuosia rakentanut elämääni omien opetusteni mukaiseksi eli ”vähemmän on enemmän” ja ”tasapaino tekemisen sekä olemisen välillä on kaiken hyvän alkujuuri”. Niinpä tänäkin kesänä lomailen seitsemisen viikkoa, vaikka en edes koe olevani loman tarpeessa. On niin paljon helpompi pitää yllä omaa jaksamistaan ennakoivasti kuin tehdä työlästä paluuta jostain loppuunpalamisen syövereistä.

Nyt vaikka loma jo häämöttääkin horisontissa niin fokukseni on silti tukevasti tässä hetkessä ja tulevissa opetuskeikoissa. Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu menee mukavasti tulevia yinjoogaopettajia kouluttaen ja sitten on edessä pari perinteisempää Total Yin -viikonloppua, joiden tiimoilta kierrän seuraavasti:

Toivottavasti törmäämme jossain yllä mainituista paikoista ja jos näin ei käy niin toivottavasti muistat jotenkin muuten hoivata itseäsi levon, meditatiivisen olemisen ja rentoutuksen avulla. Ei työt tekemällä lopu, eikä kiireet juoksemalla.

Rauhaa, valoa, lämpöä ja rakkautta!
t. Jouni

SAA JAKAA!