Päivät lyhenevät, usva laskeutuu pelloille, pihaojat täyttyvät sadevedestä, omenat putoilevat puista ja kalenteri pullottaa opetushommia. Voisiko olla enää tämän varmempia syksyn merkkejä?

Edessä on taas paljon yinjoogan mukanaan tuomaa hyvää, kun syyskuu nyt starttaa ja hommat rullaavat vanhaan mukavaan malliinsa. Takana on jo taas sopivan kiireiset viikot, jotka täyttyivät Total Yin -harjoituksista. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Elokuussa alkoi jo kaksi yinjoogaopettajakoulutustakin, mutta onpa yksi sellainen vielä starttaamassa tässäkin kuussa. Tervetuloa siis mukaan Helsingin kolmen viikonlopun koulutukseen (alk.16.9.), jos suinkin olet kiinnostunut oman yinjoogatietämyksesi lisäämisestä — oli haaveissasi sitten oman harjoituksen kehittäminen tai tämän upean joogamuodon jakaminen muille. 
Lue tästä lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan, jos suinkin elämä sen sinulle sallii!

Mitä puolestaan tulee juuri alkaneen syyskuun Total Yin -harjoituksiin niin tervetuloa, jos jokin alle listaamistani paikkakunnista ja päivämääristä natsaavat kohdilleen:

YINJOOGAVIDEOITA TAAS TARJOLLA KOTIOLOISSA NAUTISKELTAVIKSI

Taas olisi pakeoituna kaksi toistaan tukevaa harjoitusvideota nettikauppaan hankittavaksesi. Niiden avulla voit tuoda yinjoogan lämpöä kotiisi aina, kun keho tai mieli moista tarvitsee.

Tämän kuukauden videoidut yinjoogaharjoitukset:
Video 1: Lempeähkö koko kehon yinjooga (UUTUUS, n. 55 min)
Video 2: Lohikäärmeharjoitus (TOIVEUUSINTA, n. 60 min)

Lämminhenkistä alkusyksyä ja toivottavasti näemme yinjoogan merkeissä mahdollisimman pian!

yt. Jouni

Kuvat: Iida Ojanperä (www.birdway.fi)

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder