Tammikuu meni vähän synkäksi yinjoogaopettajan näkökulmasta, koska suurin osa maamme joogasaleista oli koronan vuoksi suljettuina ja opetushommat olivat sen vuoksi varsin vähissä. Onneksi sitten kuun lopussa AVI tarkensi linjauksissaan, että ryhmäliikuntakiellon ulkopuolelle jäävät kaikki meditatiiviset ja staattiset harjoitukset. Tuo järkevä päätös vapautti yinjogan pannasta ja sai kotimaiset salit tarjoamaan yiniä ennennäkemättömän laajasti. Upea homma, monessakin mielessä.

Nyt siis valo on taas palannut pohjolaan ja aurinko paistaa meille yinjoogeille kirkkaasti. Paljon hyvää on tapahtunut viime viikkoina ja lisää huippujuttuja on vielä tällekin talvelle luvassa:

  • Tie nimeltä -kirja alkaa olla kohta painovalmis (ennakkotilaa tästä!)
  • Pitkään suunniteltu Total Yin® -vaatekauppa on saatu auki
  • Uusia videoita on tullut kuvattua
  • Erilaisia kombinaatioita vanhoista videoista on koostettu

Upeasti siis asiat edistyivät, kun opetukset olivat tauolla eli taas kerran tästäkin ankeasta koronatilanteesta löytyi paljon hyvääkin. Ja mikä parasta, Total Yin® -harjoituksiakin on kalenteri pullollaan koko loppu vuodeksi.

Alla lista lähiaikojen eli helmikuun Total Yin® -harjoituksista, joihin pitäisi vielä mahtua yinjoogailemaan kanssani. Tervetuloa siis mukaan – nauttimaan sekä ylläpitämään kehomielen hyvinvointia.

KAKSI UUTTA VIDEOPAKETTIA 

Kokosin mittavasta videokirjastostani kaksi kokonaisuutta, joissa molemmissa seitsemän (7) harjoitusvideota varsin spesifeihin tarpeisiin:
1) Yinjoogaa stressinpoistoon ja rentoutumiseen
2) Yinjoogaa selkävaivaisille ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon

Nämä kaksi pakettia (á 29 €) täydentävät videovalikoimaani, jossa on tällä hetkellä myös aina kulloisen kuukauden uutuusvideot sekä kymmenen videon Total Yin -paketti. Ja paljon muuta hyvää!

TOTAL YIN® -VAATEKAUPPA AVATTU

Pyyntöönne on vastattu ja Total Yinin vaate- & lahjakauppa avattu! Ensimmäisten 20 tuotteen valikoimasta löytyy esimerkiksi kotimaisia t-paitoja ja huppareita – kierrätetyistä tekstiileistä valmistettuja ja painavilla sanoilla varustettuina.

HELMIKUUN UUDET YINJOOGAVIDEOT 

Kaksi uutta & upeaa yinjoogaharjoitusta on taas tarjolla videoiden muodossa:
1) SELKÄÄ LEMPEÄSTI HOIVAAVA HARJOITUS
2) KOKO KEHON HARJOITUS

Joogaa kotona – vaikka kuukauden jokaisena päivänä!

Terveyttä & tyyneyttä talven keskelle!

Namaste,
Jouni

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder