Lomat jatkuvat

Vuosi vaihtui lomaillessa ja sama meininki tuntuu jatkuvan vielä pitkään. Sen verran paljon on nyt alkuvuodesta peruuntunut Total Yin® -harjoituksia, että näyttää allekirjoittaneen joululoma venyvän viiden viikon mittaiseksi. No, mikäs se on kotona ollessa, kun kelit ovat talvisen kauniit ja rästihommiakin kotirintamalla aina riittää.

Tammikuun alku onkin nyt pyhitetty ulkoilulle, puuhastelulle ja uuden kirjani viimeistelylle. Tuo piakkoin ilmestyvä Tie nimeltä Yin -teokseni alkaakin olla niin hyvällä mallilla, että pistin sen tänään verkkokauppaani ennakkotilattavaksi. Tarkkaan en osaa julkaisupäivää vielä kertoa, mutta esimerkiksi teksti ja kuvitus ovat jo valmiit, enkä usko taiton tai painon vievän enää kohtuuttomasti aikaa. Maaliskuun puoliväli on valistunut veikkaukseni siitä, milloin pääsen postittelemaan painotuoretta kirjaa sen ennakkoon tilanneille.

Alla vielä lista niistä tammikuun Total Yin® -harjoituksista, jotka näyttäisivät toteutuvan. Tervetuloa siis mukaan – nauttimaan ja ylläpitämään hyvinvointiasi.

TAMMIKUUN TOTAL YIN® -OPETUKSENI, JOITA EI OLE (VIELÄ) PERUUTETTU:

TILAA TULEVA KIRJANI ENNAKKOON

Varmista jo nyt, että olet ensimmäisten lukijoiden joukossa, kun Tie nimeltä Yin -ilmestyy. Tilaa kirja jo tänään ja näin ollen olet ensimmäisellä postituslistalla, kun yinjoogan filosofiasta ja harjoittamisen syvimmästä olemuksesta kertova upea, kovakantinen ja kauniisti kuvitettu kirja ilmestyy painosta.

TAMMIKUUN UUDET YINJOOGAVIDEOT JULKAISTU

Kaksi uutta & upeaa yinjoogaharjoitusta on taas tarjolla videoiden muodossa:
1) HILJAISUUDEN YINJOOGA
2) LEMPEÄSTI VIRTAAVA YINJOOGA

Joogaa kotona – vaikka kuukauden jokaisena päivänä!

Terveyttä & tyyneyttä alkavaan vuoteen!

Namaste,
Jouni

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder