Turussa olisi syksyllä 2021 luvassa lisäoppia yinjoogan opettamisen ja filosofian suhteen. Teemme silloin yhteisen matkan yinjoogan pehmeään ytimeen ystäväni ja taitavan kollegani kanssa. Eli 60-tuntisen koulutuksen kanssani vetää joogan opettaja, filosofian tohtori, kohta valmis joogaterapeutti, joogabloggari ja sairaanhoidon lähihoitaja Kreeta Ranki.

Oma polku -yinjoogaopettajien jatkokoulutus Turussa syksyllä 2021

Tämä jatko-opintomahdollisuus koskee vain jo ohjaustyötä tekeviä yinjoogaopettajia ja oletuksena on, että opiskelijoilla on opetuskokemuksen lisäksi hallussa myös perustiedot esimerkiksi anatomiasta ja asanaharjoituksen suunnittelusta, asanoiden varioimisesta sekä ohjaamisesta. Emme Kreetan kanssa myöskään syvenny tässä jatkokoulutuksessa esimerkiksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen teorioihin.

Koulutuksemme sisältää yinjoogan filosofiaa, hyvän yinjoogaharjoituksen ja -opettamisen syventäviä oppeja niin joogafilosofian kuin fysiologiankin näkökulmasta, yinjoogan hyötyjen tutkimista sekä kunkin oppilaan oman yinjoogaopettajuuden vahvistamista. Sellaiset 10 oppilasta ovat tervetulleita mukaan, joilla on jo kokemusta yinjoogan opettamisesta ja jotka haluavat kehittää osaamistaan sekä omia vahvuuksiaan opettajana.

Koulutuspäivät ajoittuvat viikonlopuille siten, että opiskelemme Turussa lauantaisin sekä sunnuntaisin kolmena viikonloppuna syys-marraskuun 2021 aikana (4.–5.9., 2.–3.10. ja 6.–7.11.). Mukaan live-opetukseen otetaan tosiaan ainoastaan 10 oppilasta, mutta verkko-opintojen mahdollisuutta harkitsemme, jos sille löytyy kysyntää.

Ilmoittautuminen ja ennakkomaksu suoraan tästä linkistä.
Koulutuksesta myönnetään Yoga Alliancen jatkokoulutuskrediitit.

Lisätietoja:
Jouni Hallikainen (jouni@jounihallikainen.fi, 044 052 2842)

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder