Maailman tilanne on kehittynyt viimeisten viikkojen aikana erittäin ikävään suuntaan, vaikka jo pandemian keskellä hetkittäin tuntui synkältä. Nyt itäinen naapurimme on lähtenyt sellaiselle pahuuden tielle, että koronavirus tuntuu ihan lasten leikiltä.

Ei auta kuitenkaan vaipua synkkyyteen vaan pyrkiä kohti hyvää – kulkea pienin mutta määrätietoisin askelin eteenpäin kohti valoa ja vastustaa kaikkea vääryyttä niillä keinoin, jotka ovat kunkin käytettävissä. Nyt on syytä keskittyä välillä positiivisiinkin asioihin, jotta paha ei saa valtaa oman mielen syövereissä.

Itselleni plusmerkkistä virettä on viime aikoina nostattanut uuden kirjani valmistusprojektin siirtyminen jo painovaiheeseen ja kyseisen kirjan mairittelevat ennakkomyyntiluvut. Selvästi en ole ainoa, jota syvällisempi pohdinta yinjoogaharjoituksen suhteen kiinnostaa. Hymyn aihetta on antanut myös esimerkiksi tulevat yhteistyökuviot Matti Rautaniemen kanssa sekä juuri oraalle nousseet ideat mahdollisen tulevan kirjan suhteen.

Myös omasta jaksamisesta on nyt syytä pitää huoli. Siinä esimerkiksi yinjooga voisi auttaa. Näin ainakin itse olen kokenut. Ilokseni voinkin ilmoittaa, että maaliskuussa on ohjelmassa esimerkiksi kolmen tunnin Total Yin® -harjoituksia pitkin poikin Suomea – juuri niin paljon kuin jaksan ja ehdin ohjata.

Tervetuloa siis mukaan suoritusvapaaseen ja stressitasoja laskevaan Total Yin® -harjoitukseen, jos jokin näistä paikkakunnista ja päivämääristä sinulle suinkin sopii:

TIE NIMELTÄ YIN -KIRJA ON JO PAINOSSA

Nyt kun Keuruulla, Otavan kirjapainolla painokoneet laulavat, on korkea aika tehdä kirjatilaus. Eli jos et ole vielä varmistanut itsellesi tätä uutta yinjoogakirjaa niin klikkaa alta ja tee tilaus jo tänään. Näin varmistat, että pääset sukeltamaan yinjoogan ytimeen heti, kun painotuoreet kirjat ilmestyvät. Klikkaa kirja itsellesi nyt heti!

HUOM. Kirja ei tule saataville muualle kuin verkkokauppaani ja harjoitusteni yhteyteen.


LISÄÄ YHTEISTYÖTÄ LUVASSA MATTI RAUTANIEMEN KANSSA

Parina viime vuotena on ollut ilo sekä kunnia tehdä yhteistyötä joogatutkija ja tietokirjailija Matti Rautaniemen kanssa. Tämäkään vuosi ei ole siinä poikkeus ja Matin kanssa on useampakin yhteinen keikka luvassa sekä suunnitteilla. Nyt on esimerkiksi liput jo myynnissä toukokuiseen Samyama-työpajaamme Turussa. Neljän tunnin aikana saat nauttia Matin luennosta, minun ohjaamasta yinjogaharjoituksesta ja yhteisestä meditaatiosta joogiseen tyyliin.


MAALISKUUN UUDET JOOGAVIDEOT

Kaksi uutta & erilaista joogaharjoitusta on taas tarjolla videoiden muodossa:

  1. Helppo ja meditatiivinen yinharjoitus (n. 50 min)
  2. Lempeä ja pehmeästi liikkuva joogaharjoitus (n. 50 min)

Joogaa näiden avulla kotisi rauhassa – vaikka kuukauden jokaisena päivänä!


Peace & love!
t. Jouni

SAA JAKAA!