Olen jokusen kahvikupin ja pullan nauttinut kollegani Kreeta Rankin kanssa pohdiskellen joogan syvintä olemusta ja etenkin yinjoogan rentouttavaa erityislaatuisuutta. Nyt näiden kahvipöytäkeskustelujen tuloksena on kalenteriin buukattu koulutuspäivä kesäkuun ensimmäiselle sunnuntaille. Yinjoogapäivämme teemalla ”Mielenrauhaa yinjoogasta” vietetään Helsingissä, kauniissa Yoga Base -joogastudiossa 7.6.2020 kello 10-17.

Päivä aloitetaan syvärentouttavalla yoga nidralla, joka johdattaa yinjoogaharjoitukselle otolliseen tilaan. Yinjoogaharjoituksen jälkeen perehdymme meditaatioon keskustellen ja kokeillen. Omakustanteisen lounastauon jälkeen keskitymme joogapsykologiaan ja sen keinoihin johdattaa mieltä kohti tyyneyttä. Päivän päätteeksi rauhoitumme vielä meditaatiivisen yinjoogaharjoituksen äärelle.

Päivän aikana tehtävät harjoitukset ovat fyysisesti rauhallisia ja helppoja.

Poikkeustilanteen vuoksi otamme mukaan vain kymmenen ensimmäistä ilmoittautunutta. Tilanteen vuoksi yinjoogaharjoituksia ei avusteta. Suosittelemme ottamaan mukaan oman pyyhkeen, jolla voit suojata bolsterin. Ethän saavu paikalle, jos sinulla on flunssaoireita.

Varmistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun 75 €. Tässä linkki lippukauppaan!

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder