Vaikka elämmekin haastavia aikoja niin oma purteni kulkee mukava muutoksen myötuuli purjetta pullistaen. Edessä siintää hieno ulappa ja mieleni on täynnä optimismia kaiken uuden edessä.

Koronakurimus puhalsi nurin Turussa vaikuttaneen vakituisen joogastudioni, jossa vuosia opetin viikkotuntejani. En kuitenkaan pudonnut tyhjän päälle, sillä pitkään valmistelemani kuviot kannattelevat kivasti. Joogavideoilleni riittää ostajia, workshopeilleni piisaa kysyntää ja uusin kirjanikin on aivan kohta putkahtamassi markkinoille. Lisäksi joitain vakitunteja on sovittuna video-ohjauksen muodossa turkulaisen Oasis-joogastudion kanssa.

Kalenteri on siis mukavan täynnä moninaisia työjuttuja ja sen mitä sinne on jäänyt luppoaikaa täytän kotona fiilistelyyn ja jatko-opiskeluun. Lisäoppia alan ammentamaan päähäni Clare Gates-Sjöblomin johdolla ja restoratiiviseen joogaan sekä akupainantaan keskittyen. Sitä sarkaa riittääkin kynnettäväksi seuraaviksi vuosiksi… Tulevaisuus näyttää siis kaikin puolin hyvältä. Toivottavasti näin on kaiken maailman myllerryksien keskellä myös sinun osaltasi, rakas lukijani.

Nautinnollista keskikesää ja nähdään livenä tai videon välityksellä!

Tässä linkki jokaviikkoisiin yinjoogavideoihini.

Tässä puolestaan linkki työpajoihini – lähinnä Turun suunnalla.

SAA JAKAA!