Kaipaatko inspiroivaa ja ajatuksia kutkuttavaa lukemista kesäksi?

Oli lempilukupaikkasi sitten piknikviltillä, laiturin nokassa, riippumatossa tai terassilla niin Tie nimeltä Yin -kirja sopii siihen kuin nenä päähän. Uskallan suositella tuota kirjaa – vaikka hiton jäävi olenkin – ihan jokaiselle. Opus ei ole siis millään tavalla ainoastaan yinjoogeille kirjoitettu vaan ihan kaikille, joita syvempi ajattelu, mielen liikkeet ja filosofiset pohdinnot elämästä, keskittymisestä sekä rauhoittumisesta kiinnostaa.

Samaan syssyyn haluan kehaista kirjan maagisen upeasta kuvamaailmasta Ojanperän Iidaa, hillitys tyylikkäästä taitosta Havon Petraa ja koukuttavasta esipuheesta Rautaniemen Mattia. Kiitos heille siitä, että tuosta kirjasta tuli niin mallikas kokonaisuus. Kiitokset tietysti myös ystävilleni, jotka lukivat sekä kommentoivat kirjan käsikirjoitusta koko vuoden 2021 ja talven 2022 kestäneen projektin aikana.

Tee siis itsellesi palvelus ja tilaa Tie nimeltä Yin -kirja kesäkaveriksesi. On siitä toki iloa pidemmällekin tulevaan, sillä teos on kirjoitettu siten, että sen voi koska vaan kopata käteensä, avata satunnaisesta kohdasta ja lukea rivin tai kaksi aivotoimintoja sekä omia pohdintoja katalysoimaan.

⬆ Tilauksen voit tehdä yllä olevasta painikkeesta ⬆

Kesälukemiseksi Tie nimeltä Yin -kirja (Jouni Hallikainen, 2022)
SAA JAKAA!