Takana tasapainoinen tammikuu – edessä hieno helmikuu

Tammikuu meni taas mukavan harmonisissa merkeissä. Viikonloput kuluivat yinjoogaa opettaessa ja arki lähinnä metsässä kävellen ja eläinten jälkiä kevyestä lumipeitteestä bongaten. Vastaan tuli ainakin suden, ilveksen, ketun, lumikon, hirven, oravan, metsäkanalintujen, peuran, kauriin, jäniksen ja hiiren jäljet.

Yinjoogan opettaminen oli tammikuussa miellyttävän monipuolista, kun ohjelmassa oli useampia opekoulutuksia ja sitten ihan sitä parasta perusmeininkiä eli kolmen tunnin Total Yin -harjoituksia. Yhteensä omaa ääntä ja juttujani jouduin kuuntelemaan yli 40 tuntia ja tuntui, että siinä alkaa tulla joku raja vastaan. Aika samalla tavalla meno jatkuu nyt helmikuussakin eli luvassa Total Yin -harjoituksia ja ainakin yksi koulutuspäivä. Tuntimäärä jää onneksi maltillisemmaksi kuin vuoden ensimmäisenä kuukautena.

Tähän mennessä tämän vuoden jokainen harjoitus on ollut loppuunmyyty, joten jos mielit mukaan rentouttavalle yinjoogamatkalle seurassani niin varaa paikkasi pikaisesti. Alla lista helmikuun Total Yin -harjoituksista ilmoittaumislinkkeineen:

Helmikuussa kokonainen Total Yin -päivä Helsingissä

Vuoden 2023 toinen ja näillä näkymin myös viimeinen (koska kalenteri jo täynnä) Total Yin -päivä toteutuu Asana Helsingin upeissa tiloissa lauantaina 25. helmikuuta. Luvassa yinjoogaopettajille ja intoimoisille harrastajille suunnattua sisältöä parin pidemmän keskustelutuokion ja harjoituksen muodossa. Tarkoituksena pureutua yhdessä siihen, mistä yinjoogassa on lopulta kyse ja mitä hyvän harjoituksen rakentamisen sekä ohjaamisen suhteen olisi hyvä pitää mielessä. Jos moinen, erittäin kysytty ja samalla hyvin harvinaislaatuinen, yinjoogalle omistettu päivä kiinnostaa niin ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Yst. terv. Jouni

P.S. Helkikuun yinjoogavideot nyt saatavilla tästä klikkaamalla

SAA JAKAA!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder