Maailma muuttuu juuri nyt sellaisella vauhdilla, että on hieman haastavaa pysyä menossa mukana. Etenkin kun ei halua vain reagoida refleksipohjalla vaan mieluummin tekee harkittuja pelilikkeeitä. Nyt tuollainen harkittu askel on otettu, kun oppilaideni pyynnöstä julkaisin ensimmäisen joogavideon eli yinjoogaharjoituksen katsottavaksi Youtubessa.

Viikon verran aihetta mielessäni mutustelin, mutta lopulta ratkaisu oli helppo. Juuri nyt on tärkeää saada tehdä rentouttavaa ja keskushermostoa rauhoittavaa joogaa turvallisesti kotioloissa. Enkä missään nimessä tahdo tätä terapiamuotoa omilta oppilailtani evätä. Niinpä pistin videon päälle omassa joogahuoneessani ja tuotos on nyt ostettavissa nettikaupastani. Sieltä saat Youtube-linkin, jota kautta saat katseltavaksesi usean viikon ajaksi tunnin mittaisen yinjoogaharjoituksen. Kyseessä kaikille tasoille sopiva lempeä perusharjoitus.

Äänittelin myös rentoutusharjoituksia (yht. 3 kpl), joita suosittelen kuuntelemaan aina stressin ja kiireen yllättäessä. Niitä voi käyttää myös rentoutukseen, esimerkiksi illalla nukkumaan mennessä.

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET VERKKOKAUPPANI ÄÄNITTEET & VIDEOT -OSIOON

SAA JAKAA!
Kategoriat: Joogablogi

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder