Hyviä uutisia yin-joogakirjani tiimoilta!

Olen saanut kirjani käsikirjoituksen valmiiksi ja sen lisäksi nyt on myös kustannussopimus allekirjoitettu. Selvästi on siis täällä Suomessa tarve yin-joogakirjalle, sillä sen verran vaivattomasti löytyi kirjalleni kustantaja ja hienosti raapustukseni otettiin vastaan. Innostusta ilmassa, monella suunnalla.

Kirjan tulee kustantamaan Bonnier-konsernin readme.fi-kustantamo. Kauppoihin se ehtinee vielä ennen kesää! (EDIT: Kirja tulee kauppoihin elokuussa 2019, Jouni 27.4.)

Eikä siinä vielä kaikki

Olen saanut sovittua Timo Junttilan kanssa, että hän ottaa kirjaan kuvat. Jogaopettajanakin toimiva Timo on ammattivalokuvaaja, joka on kunnostautunut juurikin joogakuvien saralla. Hänen otoksiaan saa aina ihailla Joogaliiton lehdissä sekä esimerkiksi hänen ja Veikko Tarvaisen Äijäjooga-kirjan sivuilla. Mahtavaa saada kuvaajaksi mies, joka tuntee niin joogan kuin valokuvauksen salat.

Lisäksi yin-joogakirjan asanakuviin on lupautunut malliksi ihana Veera Nguyen (E-RYT500 -joogaopettaja). Hänen kanssaan poseeraamme yhdessä jokaisen asanan äärellä. Sitä kautta toivon mukaan tulee kirkkaana läpi se yin-joogan perusajatus, että jokainen keho on erilainen ja siksi ei ole milloinkaan yhtä oikeaa tapaa olla asanassa. Oleellistahan ei ole yin-joogassa se, miltä asana näyttää vaan se, miltä asana tuntuu.

Nyt ei enää riitä sanat enää kuvaamaan, kuinka innostunut, onnellinen ja kiitollinen olen tästä kaikesta. Pysykäähän kuulolla ja tarkkailkaa kirjakauppojen hyllyjä toukokuussa. (EDIT: Elokuussa kajahtaa!)

Voittajafiilis!

SAA JAKAA!