Olen viime päivinä saanut niin paljon pyyntöjä tarjota netin kautta opetusta, että pikkaisen koin jo huonoa omaatuntoa siitä, josko olen jotenkin hylännyt oppilaani tämän kriisin aikana. No, ei siinä voinut muuta kuin panna hektisessä vaiheessa oleva tulevan joogakirjani kirjoitusprojekti pienelle tauolle ja nauhuri päälle.

Eilisen nauhoituspäivän tuloksena verkkokaupassani on nyt kolme erilaista rentoutusharjoitusta, jotka tilattavissa yhtenä pakettina 20 euron hintaan:
1) Keho ja hengitys (n. 15 min)
2) Äänimaljarentoutus (n. 15 min)
3) Kehomeditaatio (n. 25 min)

Jokainen näistä kolmesta rentoutusharjoituksesta auttaa toivottavasti vähentämään stressiä, ahdistusta tai unettomuutta. Maksettuasi tilauksen saat Soundcloud-kuuntelulinkin ja samalla kyseisen harjoituksen vapaaseen käyttöösi koko vuoden 2020 ajaksi*. Kannattaa siis kokeilla, jos vähänkin olet kokenut itsesi kuormittuneeksi viime aikoina!

Tässä suora linkki verkkokauppani uuteen Äänitteet ja videot -osioon.

*Tarkoitus olisi tehdä viimeistään loppuvuonna uusia harjoituksia ja laittaa niitä sitte tarjolle sekä poistaa nuo ensimmäiset tiedostot niiden tieltä. Seuraavissa harjoituksissa tähtään mm. parempaan äänenlaatuun. Nyt menee vielä äänityshommien noviisilla asioiden opetteluun hetki, mutta tästä se lähtee!

SAA JAKAA!