Hikistä, tehokasta ja energisoivaa

Haluatko haastaa itsesi? Tykkäätkö laittaa kaikki likoon ja nautitko siitä, kun hiki virtaa? Silloin dynaaminen ja fyysinen hot-jooga on sinun juttusi. Haasta itsesi ja kehosi jo tällä viikolla!

Hot-joogassa tehdään intensiivinen, yleensä 90 minuuttinen joogaharjoitus, jossa käydään tehokkaasti koko keho läpi. Siinä venyy ja vahvistuu niin keho kuin mieli. Harjoitus sisältää voimakkaista asanoita, väkeviä taivutuksia, hikisiä lattiasarjoja ja keskittymistä vaativia tasapainoasentoja. Kaikkea sitä, mitä voit fyysiseltä joogaharjoitukselta toivoa.

Hot-joogalla on myös aineenvaihduntaa kiihdyttäviä sekä kehoa puhdistavia ominaisuuksia, jotka on helpompi kokea kuin selittää. Tule siis testaamaan rajasi ja nauttimaan upeasta harjoituksesta. Muista myös huolehtia nestetankkauksesta – ennen ja jälkeen harjoituksen!

 ”Ohjaan hot-joogaa usean kerran viikossa Turun keskustassa sijaitsevassa, viiden tähden Yoga Nordic -joogastudiossa. Tervetuloa hikoilemaan kanssani noin 38 asteen lämpöiseen saliin.”